plantare & ingrijire

Mai degrabă decâtutilizăm o formulă de design, care impune un aspect standard pentru fiecare proiect, preferăm să ne bazăm formula de design  pe stilul dumneavoastră de viață, pe mediul în care trăiți, pe stilul arhitectural al casei.

 Procesul de design

 Procesul începe cu o întâlnire pe teren, pentru a evalua amplasamentul și pentru a stabili obiectivele principale pentru viitoarea amenajare. Nu se percep taxe pentru această primă întâlnire. În cazul în care zonele care urmează să fie amenajate sunt clar definite, vom face cateva propuneri concrete, fără a mai fi necesară elaboarea unui plan.

Recomandăm elaborarea unui plan atunci când suprafețele sunt mai ample iar planul este absolut necesar pentru pastrarea designului propus dar și pentru urmărirea lucrărilor atât de către dumneavoastră – ca beneficiar, cât și pentru noi în tot procesul de punere în practică a proiectului. Procesul de elaborae a unui proiect începe de la o discuție cu dumneavoastră din care vom afla dorințele, preferințele dumneavoastră, idea dumneavoastră asupra spațiului respectiv.

După aprobarea propunerii de design, vom vizita proprietatea dumneavoastră pentru a obține informații detaliate, cum ar fi amplasarea structurilor existente și a plantelor.

Costul propunerii de design este minimal, destinat să acopere unele dintre cheltuielile noastre din timpul procesului de elaborare a planului. Și asta pentru că dorința noastră este aceea de a pune proiectul în practică.

Următorul pas este acela de a pune conceptele noastre în detaliu pe suport de hârtie  pentru a vă oferi șansa unei opinii corecte. Conceptele arată formele, dimensiuni și amplasamentul pentru elementele construite, instalații și vegetație. Planul detaliat va fi însoțit de o listă de prețuri. Atunci când planul și devizele sunt agreate se elaborează planul final cu soluția de execuție.

Contactati-ne

Semperflorens

Calea Grivitei nr 401 Bl. P, Sc. A, Ap. 2
cod 010723, sect 1 Bucuresti

Telefon Sediu
0723348795
Telefon Pepiniera
0724567262
E-mail
semperflorens_cv@yahoo.com contact@semperflorens.ro